Få et nyt syn på din virksomhed 

BEHRNT spotter forbedringspunkter og hjælper dig med at få fokus på  det væsentligste i din virksomhed.

Hvem udfordrer dig eller din virksomhed i dag? Kører du i for høj grad i samme spor? Får finanskrisen skylden for de manglende resultater eller manglende vækst?
Kunne du tænke dig at få et nyt syn på din forretning?

BEHRNT får øje på forbedringspunkter, som du ikke selv har set eller igangsat, og kan derved være en katalysator til, at du får gang i relevante projekter.

Jeg hjælper gerne hjælpe med at få din virksomhed til at performe endnu bedre, så du kan få mere fokus på væsentlige forbedringspunkter og dermed hjælp til, at virksomheden fokuserer på det væsentligste.
 
Fordelen er, at det er en udefrakommende der vurderer/giver gode råd. Der er ingen bindinger på det faglige eller personlige plan endsige specielle hensyn, der kan influere min vurdering.

BEHRNT giver en vurdering af hvilke indsatsområder du skal prioritere i din virksomhed til fast pris. Jeg arbejder ikke ud fra en standardiseret model, men tager temperaturen på din virksomhed og foreslår indsatområder og sætter fokus på forbedringspunkter.

Jeg har lært at udvikling sker i samarbejde og dialog mellem mennesker – og tør du åbne op, er jeg overbevist om, at jeg kan hjælpe dig og din virksomhed med at performe bedre.

 

"Ofte skal der et helt nyt og uvildigt syn på en virksomhed for at komme videre".

Jørgen Behrnt Pedersen, Direktør BEHRNT

Få et nyt syn på din virksomhed og lær at fokusere på det væsentlige.
Kontakt BEHRNT på 29 17 04 30 eller send en mail

 

Ultimate Web A/S