BEHRNT – Fokus på forretningsudvikling og eksekvering

BEHRNT er en resultatorienteret rådgivningsvirksomhed med fokus på forretningsudvikling og -eksekvering. Virksomheden er ejet og drevet af Jørgen Behrnt Pedersen, som har lang erfaring i ledelse og forandring fra førende danske og internationale virksomheder.

Jørgen Behrnt Pedersen, CEO i BEHRNT, arbejder troværdigt, metodisk og samarbejdsorienteret med at 'oversætte' branchedynamik fra en branche til en anden, og udfordrer – på denne måde – sine kunder med et nye og mere effektive tankesæt og metoder.

Jørgen Behrnt Pedersen besidder en stor bredde i sine kompetencer. Han har haft ansvaret for næsten alle eksisterende discipliner i flere forskellige virksomheder – og tror fuldt og fast på, at arbejdet med de mange forskelligartede virksomhedstyper og jobs, har givet en ekstra dimension ift. at udvikle og udfolde forretningsområder for virksomheder.

Bedre performance 
BEHRNT ønsker at hjælpe og udvikle virksomheder, der vil performe bedre. Det kan enten være en krisevirksomhed med brug for her og nu resultater, men også virksomheder med forbedringspotentiale.

BEHRNT fokuserer ikke på bestemte kundegrupper eller forretningsområde, idet metoderne er universelle, og han arbejder lige så gerne med forandring af en hel virksomhed som med  enkeltstående opgaver i en virksomhed indenfor områderne projektstyring og produktudvikling

Professionelle erfaringer
Som ansat i flere virksomheder har BEHRNT beskæftiget sig indgående med produktudvikling og bl.a. været med til at halvere produktudviklingstiden i flere virksomheder, samtidig med at kvalitetsniveauet blev løftet.   

BEHRNT har bl.a. erfaringer fra flg. virksomheder:

  • MAN Diesel. Dieselmotorer. Del af større tysk koncern.
  • MIGATRONIC. Udvikling og produktion af svejsemaskiner. Børsnoteret koncern.
  • PLM LANGESKOV. Plastemballage til fødevarer- og medicinalindustrien.
  • LH Mobilradio A/S. Handels- og servicevirksomhed,
  • DANCALL. Udvikling af mobiltelefoner og trådløse telefoner. Børsnoteret koncern.
     
Ultimate Web A/S